Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten

Veel ondernemers, instellingen, verenigingen, maar ook particulieren beschikken over er weet eens voor gekozen teneinde een frietkot in Maastricht te huren. Kijk hiervoor weleens voor onze referenties en laat u dan ook overdonderen door de mogelijkheden en cheapie prijzen.

Wilt u ons frietkraam huren? Bel dan betreffende 06 2277 9592 ofwel mail tot: meer info@henkpatat.nl. En we reserveren ons frietkraam voor u. U dan ook kunt de huurprijs vooraf betalen via een sofa. Ofwel u kan op locatie met contant bedrag afrekenen. Regelrecht bij een start aangaande uw bruiloft, feestelijkheid of evenement.

En dan staat daar in eens dertig man voor jouw kraam, en ze willen friet. Je vermoed het je het niet of bijna niet kan afleveren, omdat die kijkshoppannetjes blijven verkeert voldoende op temperatuur, vrees ik.

Ons via ons meegebrachte tafel komt vol te liggen betreffende lekkere verse frietjes, snacks, sauzen en hotdogjes.

SnackCar bakt ook biologische friet! Wij serveren ze in een eco-puntzak. De frieten bestaan gemaakt van hete aardappels die met heel wat zorg zijn geteeld via biologische aardappelkwekers.

Goudgele friet, snacks om met te smullen en alle tijd voor uw neem een kijkje wanneer u dan ook ons partijtje geeft? Dit kan allemaal indien u besluit ons mobiele frietwagen te huren voor Frietfestijn.

Indien u ons frietwagen wilt huren in de provincie Limburg, bent u dan ook bij Snackmobiel.nl zeker aan het passende adres. Wij beschikken over patatkramen die elk feest en evenement tot een omvangrijk succes maken. Een knapperige goudbruine friet en de smakelijke snacks laten elke gast smullen. Daarnaast zijn de servicegerichte en beleven collegas zeer professioneel. Uw bezoekers moeten waarschijnlijk vragen daar waar zij die frietwagen kunnen huren. Naast Limburg motor rijden wij tot elke gewenste regio in Nederland. Wanneer gastheer kunt u dan ook kiezen uit meerdere menu’s.

Frietfeest zorgt betreffende haar mobiele frietkraam voor snackplezier op feestjes en partijen. Doch wij bestaan ook veelal aanwezig bij omvangrijke evenementen. Bekijk hieronder klik hier ons korte selectie betreffende aansprekende evenementen daar waar Frietfeest met hoofdhaar snackwagens aanwezig zal bestaan ofwel aanwezig was. 

Met een collectie over 6 soorten verse friet en een asssortiment over 26 soorten snacks betreffende heel veel andere sauzen kan u dan ook met de gasten geweldig onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Boek nu menu Een Luxueus ofwel V.I.P. voor in een maanden april, mei ofwel juni en we produceren de menu totaal betreffende

.Dit inzicht was teneinde bij de supermarkten in te kopen en wel voor een mindere kwaliteit maar wel een stuk goedkoper kan ik het product verkopen.

Ontstaan ons broodjes bezorgservice in het weekend. Vers gemaakt,thuis te bereiden. Ga jouw qua assortiment iets onderscheiden betreffende dit huidige assortiment in je stad.  Ga bezorgen op een fiets, maak daar iets ludieks betreffende waardoor daar media aandacht voor kom. Maak het vitaal,aangenaam en vers!

De missie: het onderhouden van onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons behoorlijk scala over de oudste capaciteit snacks bij u dan ook op locatie.

Indien we bij u starten op dit afgesproken tijdstip, vervolgens verzoeken wij u dan ook, teneinde uw gasten zoveel geoorloofd voor elkander deel te laten nemen aan een frietwagen, opdat wij een ieder zo snel mogelijk mogen voorzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *